Jäsenkysely 2016

Harmaasudet ry:n jäsenkysely 2016

Voit vastata kyselyyn vaikka et olisi yhdistyksen jäsen. Kyselyn toteuttaa Harmaasudet ry:n hallitus. Vastausaika on 4.11.2016 klo 16.00 – 18.11.2016 klo 23.59. Kyselyssä on seitsemän osiota ja siihen vastaaminen vie noin 5-20 minuuttia. Kaikki kysymykset ovat jäsenmaksun maksu -kysymystä lukuunottamatta vapaaehtoisia vastata. Kyselyyn voi vastata nimettömästi. Pyydämme, että vastaat kyselyyn vain kerran.

Ajankohtaista ja syventävää tietoa toiminnasta saat liittymällä Harmaasusien postituslistalle. Lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
sudet-subscribe@harmaasudet.fi

Muistathan vahvistaa listalle liittymisesi!

Jäsen, oletko muuttanut? Päivitäthän uuden osoitteesi jäsenrekisteriin! Lähetämme sinulle toisinaan kirjepostia. Pidäthän myös sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, sillä lähetämme tästä lähin vuosikokouskutsut sähköisesti.

Tulevat talkoot ja esiintymiset löydät Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri