Jäseneksi

Jos olet kiinnostunut historianelävöityksestä, larppaamisesta, rautakaudesta, keskiajasta, 1500-1600 -luvuista historiasta yleensä tai muuten vain kiinnostuit, sinun kannattaa ottaa yhteyttä, tulla mukaan toimintaan ja liittyä jäseneksi. Tietoa tapahtumista ja toiminnasta saat näiden sivujen lisäksi yhdistyksen postituslistalta. Emme edellytä mitään etukäteistietoja tai –taitoja. Tekemällä ja mukana olemalla oppii!

Kuinka liityn jäseneksi

Liittyäksesi Harmaasudet ry:n jäseneksi sinun tulee hakea yhdistyksen jäsenyyttä yhdistyksen hallitukselta, ilmoittaa yhteystietosi jäsenrekisteriin sekä maksaa yhdistyksen jäsenmaksu. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden 1. tammikuuta – 31. joulukuuta välisen ajan.

Jäsenetuina saat alennuksia Harmaasudet ry:n tapahtumista ja pääset osallistumaan yhdistyksen matkoille. Yhdistyksen kokouksessa päätösvalta on yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä.

Jäsenmaksu

Harmaasudet ry:n jäsenmaksu vuodelle 2021 on 16 euroa. Alle 18-vuotiaan, opiskelijan, työttömän ja eläkeläisen jäsenmaksu on 12 euroa. Yhdistystä voi myös kannattaa maksamalla kannatusjäsenmaksun, jonka suuruus on 30 euroa. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille  FI34 5780 2420 0001 36 käyttämällä viitenumeroa 13 tai 1313 (älä merkitse mitään viestikohtaan).

Jäsenhakemus

Harmaasudet ry:n jäsenyyttä haetaan oheisella lomakkeella tai kirjeellä yhdistyksen hallitukselle. Hakemuskirjeen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen hallitus (at) harmaasudet.fi tai postitse yhdistyksen postiosoitteeseen. Kirjeitse lähetettävästä hakemuskesta tulee ilmetä samat tiedot, joita kysytään jäsenhakemuksessa. Jäsenhakemus löytyy sivun alalaidasta.

Jäsenviestintä

Harmaasudet ry:n pääasiallinen tiedotuskanava on sähköpostilista, Susilista. Susilistalle pääset kätevimmin täällä. Muistathan vahvistaa listalle liittymisesi! Voit liittyä susien postituslistalle myös vaikka et olisi jäsen.

Lisäksi yhdistys viestii toiminnastaan Harmaasudet -facebookryhmässä sekä Harmaasudet -discordkanavalla.

Jos sinulla on kysyttävää yhdistyksen viestinnästä, ota yhteys tiedottajaan osoitteessa tiedotus (at) harmaasudet.fi.

Rekisteriseloste

Harmaasudet ry:n jäsenrekisterin rekisteriseloste.

Ajankohtaista ja syventävää tietoa toiminnasta saat liittymällä Harmaasusien postituslistalle. Lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
sudet-subscribe@harmaasudet.fi

Muistathan vahvistaa listalle liittymisesi!

Jäsen, oletko muuttanut? Päivitäthän uuden osoitteesi jäsenrekisteriin! Lähetämme sinulle toisinaan kirjepostia. Pidäthän myös sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, sillä lähetämme tästä lähin vuosikokouskutsut sähköisesti.

Tulevat talkoot ja esiintymiset löydät Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri