Jäseneksi

Jos olet kiinnostunut live-roolipelaamisesta, viikinkiajasta, keskiajasta, 1500-1600 -luvuista historiasta yleensä tai muuten vain kiinnostuit, sinun kannattaa ottaa yhteyttä, tulla mukaan toimintaan ja liittyä jäseneksi. Tietoa tapahtumista ja toiminnasta saat näiden sivujen lisäksi yhdistyksen postituslistalta. Emme edellytä mitään etukäteistietoja tai –taitoja. Tekemällä ja mukana olemalla oppii!

Kuinka liityn jäseneksi

Liittyäksesi Harmaasudet ry:n jäseneksi sinun pitää vain maksaa jäsenmaksu ja ilmoittaa yhteystietosi jäsenrekisteriin. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden 1. tammikuuta – 31. joulukuuta välisen ajan.

Harmaasudet ry:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on 16 euroa. Alle 18-vuotiaan, opiskelijan, työttömän ja eläkeläisen jäsenmaksu on 12 euroa. Yhdistystä voi myös kannattaa maksamalla kannatusjäsenmaksun, jonka suuruus on 30 euroa. Jäsenmaksu maksetaan joko yhdistyksen tilille  FI34 5780 2420 0001 36 käyttämällä viitenumeroa 13 (älä merkitse mitään viestikohtaan), tai jossain susitapahtumassa suoraan käteisellä rahastonhoitaja Niina Mannerille.

Ilmoita jäsenmaksun maksettuasi sähköpostitse rahastonhoitajalle, talous (at) harmaasudet.fi, jäsenrekisteriä varten seuraavat tiedot:

• koko nimi
  • syntymäaika
  • kotiosoite
  • kotikunta
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Ilmoita myös miten ja missä maksoit jäsenmaksusi. Ajankohtaisen sähköpostiosoiteen ilmoittaminen on tärkeä, sillä kaudesta 2016 lähtien vuosikokouskutsut lähetetään jäsenten henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin, eikä enää postitse.

Jäsenetuina saat alennuksia Harmaasudet ry:n tapahtumista ja pääset osallistumaan yhdistyksen matkoille.

Susien postituslistalle pääset kätevimmin täällä. Muistathan vahvistaa listalle liittymisesi!
Voit liittyä susien postituslistalle myös vaikka et olisi jäsen.

Muutoksia jäsenmaksuihin

22.11.2015 pidetty vuosikokous päätti korottaa yhdistyksen jäsenmaksuja.

Uudet jäsenmaksut

Jäsenmaksu on 16 euroa. Jäsenmaksu alle 18-vuotiaalta, työttömältä, opiskelijalta tai eläkeläiseltä on 12 euroa. Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa

Samalla yhdistyksen sääntöjä muutettiin siten, että perhejäsenluokka poistettiin säännöistä.

Ajankohtaista ja syventävää tietoa toiminnasta saat liittymällä Harmaasusien postituslistalle. Lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
sudet-subscribe@harmaasudet.fi

Muistathan vahvistaa listalle liittymisesi!

Jäsen, oletko muuttanut? Päivitäthän uuden osoitteesi jäsenrekisteriin! Lähetämme sinulle toisinaan kirjepostia. Pidäthän myös sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, sillä lähetämme tästä lähin vuosikokouskutsut sähköisesti.

Tulevat talkoot ja esiintymiset löydät Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri