Taisteluharjoitukset

Terästaistelu on ollut osa Harmaasusien toimintaa jo vuodesta 1997. Tuolloin terästaisteluharjoituksia alettiin järjestää viikottain, ja viikottainen toiminta jatkuu yhä. Taisteluharjoituksissa käytetään pääasiassa viikinkiaikaan painottuvia varusteita ja aseina pääsääntöisesti miekkaa ja kilpeä, keihästä ja kirvestä. Yhdistys järjestää myös jousitreenejä sekä muutamia teematreenejä myös keskiajan ja uuden ajan alun varusteilla.

Treeneissä opetellaan taistelemaan turvallisesti tylsytetyillä teräsaseilla, ja opittuja tekniikoita on mahdollista hyödyntää taistelun simuloimisessa larpeissa, historianelävöittämisessä ja taistelunäytöksissä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, varusteita saa lainaan eikä viikinkiaikainen sukupuolijako päde Harmaasusien harjoituksissa – kaikki ovat tervetulleita mukaan sukupuolesta riippumatta. Taisteluharjoitukset sopivat kaikille 15 vuotta täyttäneille, fyysiseen kuntoon katsomatta. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 17.30-21 Helsingissä Oulunkylän nuorisotalolla osoitteessa Kylänvanhimmantie 25 B. Urheilulliset vaatteet ovat suositeltavat, omia varusteita ei tarvitse.

Lisätietoja antaa taisteluvastaava Julius Väliaho, hallitus@harmaasudet.fi. Etenkin vasta-alkajille kauden alku sopivaa aikaa aloittaa treenaaminen, mutta mukaan pääsee kesken kaudenkin.

Syksy 2018

Syksyn harjoitukset alkavat tiistaina 4.9.2018 Oulunkylän nuorisotalolla, tervetuloa! Treenit pidetään joka tiistai klo 17.30-20. Treenien päätteksi pidetään vielä vaihtuvansisältöiset vapaat harjoitukset kello 20-20.45. Syskausi jatkuu 18.12. asti. Koulujen syyslomaviikolla ei ole treenejä.

 

Tarkemmat tiedot saat tapahtumakalenterista.

Taisteluharjoitukset pidetään joka tiistai klo 17-21 Oulunkylän nuorisotalolla, osoitteessa Kylänvanhimmantie 25 B, Helsinki.

Säännöllisten taisteluharjoitusten ja tekniikkatreenipäivien päivämäärät löydät myös Harmaasusien tapahtumakalenterista.
-- Tapahtumakalenteri