Marpit

Marppeja eli maanantailarppeja eli minilarppeja järjestetään satunnaisesti. Pelit pelataan Helsingissä ja sen lähiseuduilla. Liveroolipeleissä eli larpeissa pelaajille on annettu hahmostaan sekä pelimaailmasta tietoa, jonka avulla jokainen eläytyy rooliinsa ja toimii itse niin kuin olettaisi hahmonsakin toimivan. Pelinkirjoittaja on luonut pelille jonkinlaisen lähtötilanteen tai löyhän juonen, jonka lopputulosta kukaan ei voi tietää ennalta. Larpin kulku muodostuu paljolti pelaajien keskinäisestä toiminnasta ja voi muistuttaa niin improvisoitua näytelmää kuin tarkasti suunniteltua elävää peliäkin.

Marpit ovat pieniä yksittäisiä pelejä, joissa hahmot jaetaan paikan päällä. Pelimaailmasta on yleensä  tietoa jo etukäteen. Aikaisempaa kokemusta tai omia varusteita ei tarvita, lainatavaroita löytyy ja kysymyksiin saa vastauksia. Pelit ovat yksittäisiä, eikä jokaiseen ole pakko osallistua. Ohjelmassa on ollut niin fantasiaa, historiallista peliä kuin scifiä ja kaupunkipeliäkin.

Pelaamisen jälkeen on perinteisesti tarjolla pientä syötävää. Toiminta on ilmaista ja sopii kaikille yli 15-vuotiaille. Mukaan mahtuu kaikenlaisia pelaajia konkareista vasta-alkajiin. Tarkoitus on ensisijaisesti pitää hauskaa larpin keinoin arki-iltain ratoksi! Marppeihin on hyvä ilmoittautua etukäteen. Yhteislähtö järjestetään tarvittaessa.

Tietoa marpeista löydät Marp!-facebook-ryhmästä ja Harmaasusien postituslistalta.
Haluaisitko järjestää marpin? Ota yhteys hallitukseen hallitus@harmaasudet.fi.

Tietoa tulevista marpeista löydät Marp!-facebook-ryhmästä ja Harmaasusien postituslistalta. Liittymisohjeet listalle löydät täältä -- Jäseneksi

Harmaasudet järjestävät ja yhdistys tukee jäsenten liveroolipelejä. Lisätietoja löydät täältä -- Liveroolipelit