LARP

LOUHI-kampanjan päätösosa Jättiläistä herättämässä pelataan Harmaasusien toimintaviikonlopun avauksena. Peli ei maksa mitään, mutta siihen täytyy erikseen ennakkoilmoittautua. Mukaan mahtuvat kaikki halukkaat.

HUOM! Kampanjassa jotain hahmoa jo pelanneiden ei tarvitse ilmoittautua tätä kautta, ja voitte sivuuttaa tämän sivun informaation. 😉

The larp is played mostly in Finnish, but if you want to participate with a limited understanding of the language, be in touch and we can work something out.

 

Legendaarinen muinaisjätti Kaleva nukkuu kartanollaan, mutta pian hänen on aika herätä. Matka Kalevan kartanolle on täynnä haasteita, mutta eri puolilta saapuvat sankarit eivät niitä kaihda. Kaikkien tavoite on sama: saapua vaikeiden taipaleiden takaa Kalevan kartanolle juhlistamaan kartanon ja Kalevan uutta heräämistä, päästäkseen sitten kotona kertomaan, että “olinhan siellä minäkin”.

 

Jättiläistä herättämässä on tältä kaikille avoimelta osaltaan kevyt, viihteellinen ja lyhyt peli, jossa myyttiset sankarit voittavat haasteet matkallaan suurin juhliin, ja lopuksi päästään juhlimaan.

Pelissä ei ole pelimaksua eikä ikärajaa, mutta alle 15-vuotiailta edellytämme aikuisen huoltajan läsnäoloa.

Peliin osallistuville tarjoamme kahta vaihtoehtoa: voit olla joko myyttinen sankari (pelaajahahmo) tai Kalevan kartanon palvelija (avustajahahmo).

Pelikampanjan kotisivuja pääset katselemaan tästä.

Ilmoittaudu peliin alla olevalla lomakkeella. Täytä lomake kaikilta osin, vaikka olisit osallistumassa myös muuten toimintaviikonloppuun.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 20.4. asti.
-- Ilmoittautuminen

Löydät tapahtuman myös Facebookista.
-- Tapahtuman Facebook-sivulle

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa toimintaviikonloppu@harmaasudet.fi