Info

Info

Toimintaviikonloppu järjestetään Meriharjussa 1.-3.5.2020. Rakennus sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, osoitteessa Uutelantie 32. Meriharju on Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen tila, joten tapahtuman aikana tulee Suomen lain ohella noudattaa nuorisoasiainkeskuksen sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että tapahtuma on kokonaisuudessaan päihteetön.

 

Ilmoittautuminen

Kaikkien osallistujien odotetaan ilmoittautuvan tapahtumaan tällä ilmoittaumislomakkeella.

 

Osallistumismaksut

Tapahtuman hinta on 25 euroa, Harmaasudet ry:n jäseniltä 20 euroa ja huoltajansa mukana osallistuvilta lapsilta 10 euroa. Perhealennuksista voidaan neuvotella erikseen. Maksulla katetaan tapahtuman ruokakulut. Samalla kertaa voi maksaa myös yhdistyksen jäsenmaksun vuodelle 2020. Jäsenmaksu on 16 € tai alennusryhmiltä 12 €.

Osallistumismaksu maksetaan Harmaasudet ry:n tilille FI34 5780 2420 0001 36 käyttäen viitenumeroa 13. Maksettuasi tapahtuman (tai maksuongelmien sattuessa) pyydämme olemaan yhteydessä taloudenhoitaja Niina Manneriin talous@harmaasudet.fi. Tämä on tärkeää etenkin, jos osallistumismaksun maksaa joku muu kuin sinä itse tai maksat samalla jäsenmaksun.

 

Teema

Vuoden 2020 teema on Greatest Hits. Tänä vuonna poimitaan parhaat päältä, eli kaikki aikaisemmissa toimintaviikonlopuissa suosituiksi osoittautuneet ohjelmat, aiheet ja ideat ovat tervetulleita. Teema näkyy avauslarpissa, pidoissa sekä osin myös tapahtuman ohjelmassa.

Toivomme lauantai-illan pitoihin teeman mukaista pukeutumista, mutta sitä saa tulkita varsin vapaasti; jos jokin asia on sinusta ollut iso hitti, se kelpaa varmasti! 

 

Saapuminen

Pyörällä: Toukokuun alku on usein oivallista pyöräilyaikaa ja suosittelemmekin tätä tai muuta autotonta saapumistapaa. Meriharjussa on niukasti parkkipaikkoja.

HSL:n palvelut: Bussi 90 liikennöi Vuosaaren metroasemalta Aurinkolahteen, josta on n. 20 min. kävely Meriharjuun.

Autolla: Meriharjun pihassa on muutama parkkipaikka ja 500 metrin päässä on Särkkäniementien päässä ulkoilualueen autopaikkoja. Etenkin Meriharjun pihassa tulee noudattaa hyvin tiivistä parkkeerausta. Meriharjun osoite on Uutelantie 32, Helsinki. Suosittelemme osallistujille omatoimista kimppakyytien sopimista.

 

Majoitus

Meriharjussa on mahdollisuus yöpyä. Kolmekymmentä ensimmäistä saa käyttöönsä kerrossängyt, jotka sisältävät patjan, peiton ja tyynyn, mutta eivät sisällä lakanoita tai tyynyliinoja. Lopuille on lattiamajoitus omilla patjoillaan. Mukaan tulee ottaa ainakin lakanat ja tyynyliina. Huomaathan ystävällisesti, että myös makuupussin kanssa on käytettävä lakanaa. Muista ilmoittaa ilmoittautuessasi, mikäli aiot yöpyä paikalla.

 

Mitä mukaan?

  • Pyyhe, pesuvälineet
  • Yöpymistarvikkeet eli ainakin lakana ja tyynyliina (Ota mukaan myös makuupussin kaveriksi!)
  • Juhlavaatteet lauantain pitoja varten
  • Eväät, jos tarvitset enemmän syömistä
  • Halutessasi voit tuoda pehmeät tossut/villasukat sisäjalkineiksi Meriharjun tammilattioille.

 

Ruokailu

Perjantaina larpin jälkeen on pientä iltapalaa. Lauantaina tarjotaan aamiainen, kevyt lounas ja runsaat illallispidot. Sunnuntaina tarjolla on aamiainen ja lounas. Mikäli haluat syödä enemmän esimerkiksi perjantaina, suosittelemme ottamaan mukaan omat eväät. Jääkaappitila on kuitenkin hyvin rajallinen, eikä sitä voida varata osallistujien eväille, joten kannattaa suosia lämpimässä säilyviä ruokatarvikkeita.

 

Nakit

Jotta toimintaviikonloppu onnistuu, tarvitsee jonkun pilkkoa kaikki vihannekset, tiskata ja siivota tapahtuman jäljet. Sen teemme me kaikki yhdessä. Perjantaina illalla täytetään nakkilistat, joista jokainen ottaa itselleen helpon nakin hoidettavaksi. Jos saavut myöhemmin, käy merkkaamassa nimesi listaan saapuessasi.

 

Lapset ja nuoret

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan lähtökohtaisesti huoltajansa/muun täysi-ikäisen aikuisen seurassa. Tapahtumaan järjestetään todennäköisesti jonkun verran erillistä lastenohjelmaa, mutta on ensisijaisesti huoltajien vastuulla huolehtia lapsistaan. Alle 18-vuotiaat nuoret voivat vanhempiensa kirjallisella luvalla osallistua tapahtumaan myös ilman huoltajaa.

 

Turvallisuus

Harmaasusien toimintaviikonloppu on häirinnästä vapaa tapahtuma. Kukaan ei kiusaa, ahdistele tai häiritse ketään, vaan kaikki suhtautuvat kanssaosallistujiinsa kunnioittavasti. Turvallisempaa larppaamista -materiaalipaketista ilmenevät periaatteet ovat voimassa sekä aloituslarpin aikana että koko tapahtuman ajan. Myöhemmin nimettävät häirintäyhdyshenkilöt ovat käytettävissänne tarvittaessa myös sen jälkeen.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 30.4. asti.
-- Ilmoittautuminen

Löydät tapahtuman myös Facebookista.
-- Tapahtuman Facebook-sivulle

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa toimintaviikonloppu@harmaasudet.fi