Ilmoittautuminen

Pyydämme vastaamaan huolellisesti seuraaviin kysymyksiin ja lähettämään lomakkeen 20.4. mennessä.

Lisäys 23.4. : Tapahtuman ilmoittautuminen on yhä avoinna, maksathan tapahtuman osallistumismaksun heti ilmoitautuessasi.

Toimintaviikonloppu maksaa 18 € Harmaasudet ry:n jäseniltä, 10 € huoltajansa seurassa osallistuvien, vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneiden jäsenten lapsilta ja 20 € muilta. Maksulla katetaan tapahtuman ruoka- ja logistiikkakulut. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 20.4. Tapahtumamaksun yhteydessä voi maksaa myös yhdistyksen jäsenmaksun vuodelle 2017. Jäsenmaksu on 16 € tai alennusryhmiltä 12 €.

Osallistumismaksu tulee maksaa 20.4. mennessä Harmaasudet ry:n tilille FI34 5780 2420 0001 36 käyttäen viitenumeroa 13. Maksettuasi tapahtuman (tai maksuongelmien sattuessa) pyydämme olemaan yhteydessä taloudenhoitaja Niina Manneriin talous@harmaasudet.fi. Tämä on tärkeää etenkin, jos osallistumismaksun maksaa joku muu kuin sinä itse tai maksat samalla jäsenmaksun.

Lisäys 23.4. : Tapahtuman ilmoittautuminen on yhä avoinna, maksathan tapahtuman osallistumismaksun heti ilmoitautuessasi.

Jos liityt jäseneksi tai olet muuttanut, muistathan päivittää myös yhteystietosi!
-- Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja tietojen päivittämiseen

Tapahtuman tarkka ohjelma on julkaistu omalla sivullaan.
-- Ohjelma

Hieronymus Boschin maalauksia pukusuunnittelun inspiraatioksi.
-- Maallisten ilojen puutarha
-- Boschin koko tuotanto