Pikkujoulut

Harmaasusien perinteiset pikkujoulut pidetään sunnuntaina 9.12.2018 klo 14-23 Pakilan nuorisotalolla osoitteessa Lepolantie 19, Helsinki. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Huomaathan, että tilaisuus on nuorisotilan sääntöjen mukaan täysin alkoholiton ja päihteetön.

Ohjelmassa on ainakin puuron hämmennystä, valokuvia kuluneen vuoden tapahtumista ja tietenkin pukki. Suuntaa siis tuona joulukuisena sunnuntaina susien pikkujouluihin ja pakkaa mukaan noin kahden euron arvoinen lahja pukin konttiin, pyyhe saunomiseen, käsitöitä, pelejä tai muuta ajanvietettä ja tuo kaverisikin!

Ohjelma

14 Ovet auki, puuron hämmennystä, joulutortun leipomista, piparinkoristelua
16-18 Puuroa, glögiä ja joulutorttuja
18-20 Ohjelmaa: valokuvia vuoden tapahtumista, puheohjelmaa ensi kesän elävöitysreissuista, pukki
20-22 Sauna
21-23 Siivous
23 Tilaisuus päättyy

Ohjelmaa sopii järjestää lisääkin. Ohjelmanjärjestäjiä pyydetään olemaan yhteydessä uuteen hallitukseen / hallitus(at)harmaasudet.fi. Puuronkeitossa ja piparinpaistossa kaivataan myös apulaisia. Innokkaat keittiöapulaiset voivat ilmoittautua myös hallitukselle.

Tervetuloa!

Tulevista tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen sähköpostilistalla. Ohjeet listalle liittymiseen löydät täältä -- Jäseneksi

Tulevat tapahtumat löydät myös Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri

Kaikki hallituksen jäsenet tavoitat sähköpostitse osoitteesta hallitus (at) harmaasudet.fi

Pakilan nuorisotalo
Lepolantie 19
Helsinki
-- Saapumisohjeet