Pikkujoulut

Harmaasusien perinteiset pikkujoulut pidetään sunnuntaina 3.12.2017 klo 14-21 Munkkiniemen nuorisotalolla osoitteessa Riihitie 22, Helsinki. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Huomaathan, että tilaisuus on nuorisotilan sääntöjen mukaan täysin alkoholiton ja päihteetön.

Ohjelmassa on ainakin puuron hämmennystä, valokuvia kuluneen vuoden tapahtumista, näytelmä, susipaitonjen painamista ja tietenkin pukki. Suuntaa siis tuona joulukuisena sunnuntaina susien pikkujouluihin ja pakkaa mukaan noin kahden euron arvoinen lahja pukin konttiin, pyyhe saunomiseen, ylimääräinen paita tai muu tekstiilituote, jos haluat painaa susien logolla varustetun asusteen tai vaikka kangaskassin itsellesi, käsitöitä, pelejä tai muuta ajanvietettä ja tuo kaverisikin!

Ohjelma

14 Ovet auki, puuron hämmennystä, joulutortun leipomista, piparinkoristelua ja susipidan painamista
15-16 Puuroa, glögiä ja joulutorttuja
16-18 Ohjelmaa: valokuvia vuoden tapahtumista, puheohjelmaa ensi kesän elävöitysreissuista, pukki ja näytelmä
18-20 Sauna
20-21 Siivous
21 Tilaisuus päättyy

Ohjelmaa sopii järjestää lisääkin. Ohjelmanjärjestäjiä pyydetään olemaan yhteydessä uuteen hallitukseen / hallitus(at)harmaasudet.fi. Puuronkeitossa ja piparinpaistossa kaivataan myös apulaisia. Innokkaat keittiöapulaiset voivat ilmoittautua myös hallitukselle.

Tervetuloa!

Tulevista tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen sähköpostilistalla. Ohjeet listalle liittymiseen löydät täältä -- Jäseneksi

Tulevat tapahtumat löydät myös Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri

Kaikki hallituksen jäsenet tavoitat sähköpostitse osoitteesta hallitus (at) harmaasudet.fi

Munkkiniemen nuorisotalo
Riihitie 22
Helsinki
— Saapumisohjeet